Pravljični komplet Škratji Kras

Pravljični komplet je pravo darilo za škratolovce – pustolovske raziskovalce škratjega sveta! Vsebuje slikanico, beležko za obisk pravljično-doživljajske poti in svinčnik oz. barvice. Na koncu pa vse škratolovce čaka zaslužena nagrada!

Po Sloveniji nastaja transverzala pravljično-doživljajskih poti, ki družinam in otrokom naravo in kulturo ter lokalne posebnosti približa skozi zgodbo in pristna doživetja. Večina poti se nahaja v neposredni bližini Ljubljane in ponujajo nekajurno doživetje za družine, ki iščejo priložnosti za gibanje v naravi in sproščeno, otrokom prilagojeno spoznavanje novih krajev in njihovih posebnosti. Na poti so otroci na pomembni misiji: iščejo skrivna sporočila in škratje simbole, premagujejo škratji urok, pomagajo živalim in uživajo v gozdnih dogodivščinah.

Otroci za doživetje na pravljično-doživljajskih poteh potrebujejo beležko in barvice, na cilju pa jih za uspešno opravljeno misijo vselej čaka nagrada. Z izjemo Krvavca, poti obratujejo vsak dan v letu in vas vabijo na samostojen obisk. Redno pa organiziramo tudi voden pohode po poteh z interpretativnimi vodniki. Za ogled terminov spremljajte našo Facebook stran!

15,00 

PREBERITE TUDI