Pravljični komplet Škratji Kras

Pravljični komplet Škratji Kras je pravo darilo za škratolovce – raziskovalce škratjega sveta! Vključuje slikanico, beležko za obisk pravljično-doživljajske poti in barvice. Na koncu pa vse škratolovce čaka zaslužena nagrada!

Po Sloveniji nastaja transverzala pravljično-doživljajskih poti, ki družinam in otrokom naravo in kulturo ter lokalne posebnosti približa skozi zgodbo in pristna doživetja. Večina poti se nahaja v neposredni bližini Ljubljane in ponujajo nekajurno doživetje za družine, ki iščejo priložnosti za gibanje v naravi in sproščeno, otrokom prilagojeno spoznavanje novih krajev in njihovih posebnosti. Na poti so otroci na pomembni misiji: iščejo skrivna sporočila in škratje simbole, premagujejo škratji urok, pomagajo živalim in uživajo v gozdnih dogodivščinah.

Otroci za doživetje na pravljično-doživljajskih poteh potrebujejo beležko in barvice, na cilju pa jih za uspešno opravljeno misijo vselej čaka nagrada. Z izjemo Krvavca, poti obratujejo vsak dan v letu in vas vabijo na samostojen obisk. Redno pa organiziramo tudi vodene pohode po poteh z interpretativnimi vodniki. Za ogled terminov spremljajte našo Facebook stran!

Original price was: 27,00 €.Current price is: 25,00 €.

PREBERITE TUDI

sl_SI