Polhova knjižica

Po Sloveniji nastaja transverzala pravljično-doživljajskih poti, ki družinam in otrokom naravo in kulturo ter lokalne posebnosti približa skozi zgodbo in pristna doživetja. Večina poti se nahaja v neposredni bližini Ljubljane in ponujajo nekajurno doživetje za družine, ki iščejo priložnosti za gibanje v naravi in sproščeno, otrokom prilagojeno spoznavanje novih krajev in njihovih posebnosti.

Obišči pravljično-doživljajsko pot Polhov doživljajski park, ki je za samostojen obisk odprt vse dni v tednu. Izhodišče poti.

Na poti so otroci na pomembni misiji: iščejo skrivna sporočila in škratje simbole, premagujejo škratji urok, pomagajo živalim in uživajo v gozdnih dogodivščinah. Otroci za doživetje na pravljično-doživljajskih poteh potrebujejo knjižico in svinčnik oziroma barvice, na cilju pa jih za uspešno opravljeno misijo vselej čaka nagrada.

Z izjemo Krvavca, poti obratujejo celo leto, vse dni v tednu in so na voljo za samostojen obisk. Organiziramo pa tudi vodene pohode po poteh z interpretativnimi vodniki, ki jih redno objavljamo na naši Facebook strani.

7,00 

PREBERITE TUDI

sl_SI